Dating spillets regler

Dating spillets regler

Reglerne for engagement

Dating er som en dans. Du skal kende trinnene eller du kommer til at ligne en idiot og/eller lander på hovedet! At bejle er dybest set et parringsritual, hvor vi forsøger at bestemme om vi har fundet en kompatibel partner. Kvinder og mænd bevæger sig fremad og danser tilbage, frister og driller, fascinerer og ophidser, afleder og forvirrer. Kvinder der ikke forstår reglerne for denne dans, formindsker deres chancer for at finde deres perfekte partner.

spillets reglerDet første man skal huske, er at reglerne for social etikette gælder lige så vel for dating og forhold, som på alle andre områder. Vær høflig, interesseret og interessant, elegant og brillant. Dette vil give dig et forspring i dating arenaen, fordi du vil være mere dragende og charmerende end de fleste kvinder, som mænd møder i dag. Det vil også give dig selvtillid til at præsentere dig selv på bedste måde.

1. Vær passende påklædt.

Hvad enten du skal i biografen eller til en dyr middag, brug påklædning der reflekterer den bedste version af dig. Læn dig altid mod beskedenhed. Mænd har en fantastik fantasi og kan godt lide at forestille sig hvordan du ser ud under tøjet – så overlad noget til fantasien!

2. Vær altid frisk og ren.

Ethvert tegn på dårlig personlig hygiejne er en lyseslukker, for både mænd og kvinder. Bad grundigt hver dag, læg frisk make-up, tag rent tøj på, barber dig regelmæssigt, klip dine negle og hår, og børst dine tænder hver dag.

3. Husk dine manerer.

En kvinde der føler sig hjemme i et bestyrelseslokale, på stranden eller i en restaurant er attraktiv, fordi hun ved hvordan man håndtere sig selv og ikke gør de mennesker hun er sammen med forlegne. Øv dig på etikette, indtil du føler dig helt sikker. Vær brillante piger. Mænd griner måske og hepper på din sværgen, blinken og berusede fjollerier, men de sletter dig også på listen over mulige livspartnere.

4. Vis interesse for den person du er sammen med.

Spørg dem om deres arbejde, hobbyer, meninger; del dine meninger og iagttagelser, og virkelig lyt til, hvad din date siger.

5. Vær interessant.

Udvikl din indre verden så du har en masse at snakke om. Læs et udvalg af materiale (ikke kun dameblade), ha’ nogle få hobbyer, deltag i gratis seminarer – der er mange måder hvorpå du let kan udvide din viden. https://www.finddatingsider.dk/ Ha’ en mening – moderne mænd vil have en kvinde der ved hvad hun vil.

6. Tal ikke om tidligere forhold.

Det vil altid sætte dig i en umulig situation. Hvis du rakker ned på ham, får det dig til at virke kritisk, mens ros vil få din date til at sætte spørgsmålstegn ved, om du er kommet dig over denne kæreste. Desuden har jeg fået at vide af mænd, at det at høre en kvinde tale om hvor fantastisk deres tidligere kæreste er, får dem til at føle sig meget usikre og spekulere over om de kan leve op til hendes forventninger.

7. Drik ikke ret meget.

Du skal være klar over hvad du siger og gør på alle tidspunkter, og hvis du bliver bedugget eller brølende beruset, vil det sandsynligvis føre til at du siger eller gør noget du vil fortryde. Så hold det til et eller to glas. Husk, du ønsker at præsentere den absolut bedste version af dig selv, og hvis du vælter fuld omkring, vil den version du præsenterer for din date være mindre end flatterende.

8. Gå langsomt frem.

På TV og film, hopper par i seng med hinanden på den første date, men det er fordi de kun har to timer til at fortælle hele historien! Du, derimod, har en livstid. Tag dig tid til at finde ud af om I passer godt sammen, før du tager det til det næste niveau. Lige så vigtigt, mænd har brug for tid til at se bagom dit ydre og forelske sig i kvinden indeni. Giv dem til at opdage hvor fantastisk du er, før du har sex med dem.

9. Tillad mænd at jagte dig.

Dating spillets reglerMænd er måske mere civiliserede nu, men jagtinstinktet er der stadig, lige under overfladen. Lad dem forfølge dig. De vil værdsætte dig så meget desto mere for det. Nogle kvinder mener at en sådan adfærd er manipulerende, men sandheden er, at du bare opfylder et basalt behov hos mænd. De vil have jagten og de værdsætter prisen så meget mere hvis den er hårdt tilkæmpet. Det betyder ikke at du skal være uærlig, kold eller grusom. Det betyder at du skal lade ham vide at du er interesseret, men at du har brug for at blive overbevist om, at han er et godt match. Lad ham være den der ringer, aftaler dates, bejle til dig med blomster; Vær ikke tilgængelig hele tiden – trods alt, du har allerede et fantastisk liv. Frem for alt, ha’ det sjovt med kærlighedens spil.

10. Behold lidt mysterium.

Mysterium er en del af kvinders tiltrækning, så lad være med at have så travlt at afsløre alt om dig selv. Reglen er – ‘Hvad han ikke behøver at vide, behøver han ikke at vide’! Det betyder ikke at du skal lyve for ham, bare at du ikke skal afgive for meget information. Behøver han virkelig at vide hvor mange gange du har fået knust hjertet eller hvornår du havde sex første gang? Behøver han virkelig at vide om din eksem eller at du har en irritabelt tarmsystem? Dette bør gælde alle områder af dit liv. Din date/kæreste behøver ikke kende til alle detaljer om hvordan du er blevet så vidunderlig – han behøver ikke at se dig lægge make-up, barbere dine ben, vaske gulve og han behøver bestemt ikke at se når du tisser. I må ikke forveksle intimitet med fortrolighed, piger.

11. Vær ikke en stalker.

Efter en date, lad være med at ringe, tekste eller email ham konstant. Hvis han er interesseret, vil han kontakte dig. Hvis du bliver nødt til at kontakte ham, så efterlad en afslappet besked og ikke andet. Flere opkald, og du løber risikoen for at lyde desperat – ikke en attraktiv kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *