Online dating: Det allerførste brev til din kvinde

Få dit allerførste brev til din kvinde til at stråle. Dette er din chance for at få en ny ven, der kan blive en vigtig del af dit liv. Husk at det første indtryk af dig vil påvirke jeres fremtidige kommunikation, og hvis dette indtryk kan forbedres, er det ikke et godt tegn.

Følg vores instruktioner og advarselstips, baseret på mange års erfaring med online dating og vær sikker på, at succes vil komme til dig meget snart.

Instruktioner

TRIN 1: Vær venlig og høflig. Det er så vigtigt at vise respekt for din kvinde, ved at bruge venlige og høflige ord i dit brev. Undgå kælenavne og udtryk som: “Hey skat” eller “Min frække tøs” i dit første indledende brev, det er bedre at give hende et elskværdigt kompliment i stedet. Bare rolig, hvis du godt kan lide at bruge disse ord, kan du gøre det lidt senere. Bare vent til kvinden har åben overfor dig.

TRIN 2: Hold din tone munter. Dit brev skal afspejle dit gode humør og optimisme. Del aldrig dine problemer, besværligheder og brokkerier i dit første brev, det vil skræmme hende væk. Vis hende hvor glad og munter du er. Du må forstå, at negativitet er en stor interesse-dræber i dit indledende brev. I modsætning til at være positiv, hvilket er ligesom en magnet. Her er, hvordan en mand rent faktisk begyndte sit brev: “Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg trukket det ud så længe som muligt. Jeg har venner, der bruger datingsider og har haft nogle forfærdelige dates.” Dette tigger om at man spørger, “Hvad laver du her?” Sammenlign nu det med dette indledende brev: “Jeg har hørt, at online dating er en god måde at møde nye mennesker på, og det er derfor jeg gerne vil møde dig.” Hvilken af disse brevintroer er mest attraktiv? Den der vil date “tabere” eller den der vil date “vindere”? Psykologisk set ønsker alle at være vindere. Derfor skal du i dit indledende brev, undgå alt negativt. Vær positiv.

TRIN 3: Del oplysninger om dig selv, som du tror andre vil interessere sig for. Tjek hendes profil, find ud af hvad hendes hobbyer og interesser er. Husk at det er godt, hvis hun finder ud af, at I har meget tilfælles.

TRIN 4: Fortæl personen hvem du er og hvad du står for. Undgå at nævne dine ulemper i det første brev. Fortæl hende i stedet hvor skøn og vidunderlig du er, men det er vigtigt at vide hvornår du skal stoppe, ellers vil din historie blive til pral og det vil ikke give nogle positive resultater. Her er nogle sætninger, som vil hjælpe dig med at beskrive dig selv på den bedste måde:

 1. Min bedste ven beskriver mig som…
 2. Jeg er gladest når jeg…
 3. Her er hvad du kan finde, hvis du kigger rundt i mit hjem…
 4. En god dag i mit liv ville inkludere…
 5. Den sidste gode bog jeg læste, var…
 6. Den sidste gode film jeg så i biografen, var…
 7. Min favoritårstid er…
 8. Den farve jeg oftest har på er…
 9. Hvis du spurgte mig hvad jeg har på, ville jeg sige…
 10. Min favorit kærlighedsscene fra en film er…
 11. Den musik der rører mig mest, er…
 12. I bilen i dag, lyttede jeg til…
 13. Sidste lørdag aften lavede jeg…
 14. Den sidste ferie jeg var på, var…
 15. Den mest eventyrlystne ting jeg nogensinde har fortaget mig, var…
 16. Jeg er gladest når jeg er sammen med en der…

TRIN 5: Tilføj oplysninger om din alder, uddannelse og karriere. Ifølge statistikker, er disse tre ting de vigtigste at kende for 80% af kvinder.

TRIN 6: Nævn dine favorit hobbyer, kæledyr, børn eller hvilket som helst der kunne frembringe en fælles interesse med din nye ven.

TRIN 7: Undgå at tale om kontroversielle emner. Ikke i det første brev. Diskussioner og debatter kan være virkelig interessante ting at dele i breve, men kun når du føler at kvinden er kommet tættere på dig og er åben overfor dig.

TRIN 8: Pas på ikke at overvælde læseren med alt for mange oplysninger. At afsløre en lille smule af gangen, vil pirre læserens interesse. Husk at der skal være en lille hemmelighed; ikke kun i en kvinde, men også i en mand. Du vil opnå gode resultater, hvis du får din kvinde til at vente utålmodigt på det næste kapitel af din historie.

TRIN 9: Stil hende spørgsmål, så hun kan svare på dit brev. Hvis du kun taler om dig selv i dit brev, vil det overhovedet ikke hjælpe dig. Husk at det er vigtigt, at have en dialog i stedet for en monolog.

TRIN 10: Lad din personlighed skinne igennem i dit ordvalg og dine beskrivelser.

Tips & advarsler

Husk, at du ikke skal dele for meget, for tidligt. Vent til nogen kender dig, før du lufter dine familieproblemer og hemmeligheder.

Brug din dømmekraft, når du skal afgøre hvor mange oplysninger du skal dele med en fremmed. Vær altid på vagt, når det kommer til at afsløre dine personlige oplysninger.

Vores bureau vil med glæde give dig mere detaljerede oplysninger om ovenstående.

Dette er stedet, når du skal finde den eneste ene. Uanset om du søger en dejlig asiatisk pige – en single kasakhisk, ukrainsk og russisk brud, har vi en af de største og sikreste russiske brudetjenester på nettet. Vi har være online siden 1998 — hvilket gør os til de mest erfarne online ægteskabsmæglere. Kilde:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *